Logon
groepsaccomodatie

Welkom bij camping de Bovenberg

DE BOVENBERG in MARKELO ( Twente / Overijssel)

Gelegen aan de voet van de “Friezenberg” in een ook verder heuvelachtig gebied met een afwisselende natuur van bos, heide en akkers. Ook treft u in dit gebied eeuwenoude grafheuvels aan.

De Bovenberg grenst aan het natuurgebied “De Borkeld” en is een prima CAMPING voor gezinnen met jonge kinderen.  Maar ook 50-plussers vinden bij ons de rust en de ruimte. Er zijn standaardplaatsen van 100 m2 en comfortplaatsen van 150 m2.  Bijna alle plaatsen hebben zowel elektriciteit,  waterleiding en riolering. Het terrein is ruim opgezet.

Uniek op het terrein is een natuurbad ( zuiver kwelwater) met een zandstrand en een ligweide.

Er zijn diverse veilige speeltoestellen voor de kinderen, zoals een airtrampoline. Verder beschikt de camping over een tennisbaan, een recreatiezaal met biljart, tafeltennistafels en kleuren TV. Op gezette tijden worden de kinderen vermaakt door een recreatieteam.

In de kiosk zijn ondermeer verkrijgbaar warme ontbijtbroodjes, patat, snacks, ijs en diverse levensmiddelen.

De Bovenberg ligt op een knooppunt van het wandelnetwerk in Twente. Daarom heeft De Bovenberg ook twee volledig ingerichte TREKKERSHUTTEN .

Op het terrein zijn twee verharde plekken voor CAMPERS aanwezig en ook een service-station.

Geheel apart staat het gebouw van de GROEPSACCOMMODATIE voor 20 tot 60 personen met een grote keuken voor zelfverzorging en een eetzaal.

2015award winner silver

DE BOVENBERG , GEMOEDELIJKHEID IN HET GROEN

 

speeltoestellen

www.kgc.nl www.sgov.nl


Camping De Bovenberg   -   054736-1781   -   

info(_AT_)debovenberg.nl